Andlighet

Eva-Lena Bjarneborg

Medial_vägledning


Ibland är det svårt att fatta beslut. Och ibland är det skönt att ha en oberoende person att prata med.

Jag ger vägledning med hjälp av andliga vägledare som ser våra liv utifrån ett högre perspektiv. De vet hur mycket vi bör få se av framtiden utan att fråntas de erfarenheter vi är tänkta att få under våra liv.

Är du ute efter rena spådomar kan du klicka dig direkt hit för en förklaring till varför jag inte ger några sådana.

En vägledning börjar vanligtvis med att jag kopplar upp mig mot dig på ett högre plan för att känna av din aktuella situation. Jag beskriver vad jag ser och undersöker sedan vad det bästa är att göra i din situation.

Vill du jobba med din personliga utveckling, till exempel försöka ta dig ur en blockering eller sluta springa runt i cirklar, kan jag hjälpa dig att hitta konstruktiva trådar att dra i.

Kanske vill du utveckla din relation till andra människor, till exempel i arbetslivet, familjen eller i en kärleksrelation? Du kan också få vägledning för att hjälpa ett barn att utvecklas i samklang med dess unika behov.

En medial vägledning tar cirka en timme och fungerar lika bra genom ett personligt möte som genom telefonsamtal eller mail, eftersom informationen inte förmedlas genom fysisk kontakt utan på ett själsligt plan. Numera erbjuder jag endast vägledning via mail. Jag har lagt upp två exempel på sådana. Fördelen med mail är förstås att du kan läsa vägledningen i lugn och ro och plocka fram det igen när situationen utvecklar sig. Det brukar annars vara lätt att glömma några viktiga råd.

Tänk på att det är skillnad mellan vägledning och spådomar.
Vägledning ger jag när du befinner dig i en situation som du själv har makt att påverka. Exempelvis din personliga utveckling, yrkesval eller relationer. Jag kan presentera en del av följderna av eventuella beslut, men berättar aldrig rakt av hur framtiden kommer att se ut och sällan vilka beslut som bör fattas. Det du får är perspektiv på framtidens alternativ, som hjälper dig att fatta besluten själv. Din framtid beror på din fria vilja och du har flera möjliga vägar att gå.

Du som till exempel vill veta när du kommer att möta kärleken vänder dig hellre till en siare/sierska. Liksom du som vill veta hur det går i en process där du inte är aktiv och därför inte kan påverka något. Jag har skrivit mer om spådomar här (en text under rubriken Apropå).

Upp!