Andlighet

Eva-Lena Bjarneborg

Kontakt


ALLMÄNNA FRÅGOR:

Välkommen att kontakta mig genom kontaktformuläret på OrdKanalens hemsida (min företagssida).

Medial vägledning
Boka medial vägledning här.
Information hittar du under fliken "Medial vägledning" ovan. Det är väldigt praktiskt med vägledning som levereras via mail: vi behöver inte boka någon specifik mötestid och du kan läsa mailet flera gånger medan situationen utvecklas.

Samtalspartner
Boka samtalspartner här.
Information hittar du under fliken Samtalspartner ovan. Vi bokar en tid och jag ringer upp dig när det blir dags.

*** *** ***

LITE MER OM MIG
Nästan en familj Jag är född 1963, bor i Göteborg och har i många år arbetat som teknisk skribent och/eller projektör/ingenjör.

Jag har sedan början av 2000-talet ägnat mig åt medial vägledning på fritiden. Nu sker det genom mitt nystartade företag OrdKanalen.

Jag är även intresserad av personlig utveckling, fotografering, natur, vardagsfilosofi och -psykologi, böcker och att skriva.

Från och med den 12 maj 2017 kan du köpa min roman "Nästan en familj" i bokhandeln (exempelvis Bokus, Adlibris, CDON och Akademibokhandeln) eller från min företagssida.

Baksidestext:
I centrum av berättelsen står Petra, Jonas och Nova, vars öden möts i Göteborg.
Petra kallar sig evighetssingel och är rädd att komma för nära män som hon dejtar. Men mest skrämmande är den genomskinlige mannen i hennes fåtölj. Jonas är nybliven tvillingpappa och odlar livsfilosofiska tankar - tills en omskakande händelse förändrar tillvaron helt. Sedan Nova var liten kan hon lystra efter faror som en hare. Men faror kan närma sig ljudlöst. När hon råkar avslöja en hemlighet öppnas nya perspektiv.

Boken vänder sig till dig som är intresserad av personlig utveckling och som gärna reflekterar kring människans natur och kanske fascineras av hur sinnet kan glida över i det okända.

Upp!