Andlighet

Eva-Lena Bjarneborg
Välkommen...till mina sidor om andevärlden, medialitet, andligt arbete, spökerier, healing med mera.

Välj ämnesområde genom att klicka på flikarna högst upp.

Jag har sedan början av 2000-talet ägnat mig åt medial vägledning på fritiden. Under drygt tre år ägnade jag däremot mest tid åt att skriva en roman, "Nästan en familj", som nu är klar. Därför har jag åter tid för det mediala (genom mitt nystartade företag OrdKanalen) och ser fram emot att ge dig den omtanke du kan behöva. Jag ger dig vägledning i en jobbig situation, relation eller för att fatta ett beslut.

Nästan en familj Den 12 maj 2017 utkom min roman "Nästan en familj", som kan köpas signerad direkt från mig eller osignerad från bokhandeln (exempelvis Bokus, Adlibris, CDON och Akademibokhandeln).

Baksidestext:
I centrum av berättelsen står Petra, Jonas och Nova, vars öden möts i Göteborg. Petra kallar sig evighetssingel och är rädd att komma för nära män som hon dejtar. Men mest skrämmande är den genomskinlige mannen i hennes fåtölj. Jonas är nybliven tvillingpappa och odlar livsfilosofiska tankar - tills en omskakande händelse förändrar tillvaron helt. Sedan Nova var liten kan hon lystra efter faror som en hare. Men faror kan närma sig ljudlöst. När hon råkar avslöja en hemlighet öppnas nya perspektiv.

Boken vänder sig till dig som är intresserad av personlig utveckling och som gärna reflekterar kring människans natur och kanske fascineras av hur sinnet kan glida över i det okända. Ingredienserna är bland annat spänning, personlig utveckling, relationer och mystiska händelser.


 
"Andlighet och medialitet"
finns nu även på Facebook.